2021-10-29 07:30:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Nincsenek megoldhatatlan problémák, csak van, ami az átlagosnál több időt, türelmet igényel

Napi horoszkóp október 29-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a kis dolgoknak is lehet örülni. Ha elégedetlen vagy a pároddal, akkor is gondolj erre is. De ha mégis többre vágysz, akkor beszéld meg vele is a dolgot. Ha nem is sejti, hogy neked mi fáj, hogy remélhetnél mást tőle? Beszéld ki a gondjaidat!
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma minden másképp alakulhat, mint ahogy azt eredetileg eltervezted. Ne ijedj meg ettől, nem kell mindig ragaszkodni az eredeti elgondoláshoz, adj teret végre a spontaneitásnak! A megújulás ideje jött el az életedben, minden téren.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A barátokkal kapcsolatban a kiegyensúlyozatlanság lehet ma a jellemző. Sokat vársz a barátaidtól, és valóban sok segítséget kaphatsz tőlük. Ám van, amit egyedül kell megoldanod. Amiben senki nem segíthet. Végre ezzel is nyugvópontra kerülhetsz.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nincsenek megoldhatatlan problémák, csak van, ami az átlagosnál több időt, türelmet igényel. A türelmed, sajnos, úgy látszik, fogytán van. Mégis, ha már kidühöngted magad, vedd észre azt is, amiben kis lépésekkel bár, de haladhatsz.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Jobb, ha ma kimaradsz a hatalmi harcokból, különösen akkor, ha az kisstílű emberek között zajlik. Nem lenne méltó hozzád, hogy azonosulj az arroganciával. Inkább a háttérből figyelj, és jó stratégaként lépj, amikor lehet. Akkor persze a szokásos nyíltságoddal.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Úgy érzed, hogy egy-két munkatársaddal mostanában hadilábon állsz. Azt hiszed, hogy ellenérzéseik vannak, és árgus szemekkel nézik minden lépésedet. Lehet ebben némi igazság, de ne hidd, hogy mindenki hátsó gondolatokkal van tele. Kérdezz rá arra, ami nyugtalanít! A nyíltság segít kapcsolataid javításában.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma nem éred be puszta ígéretekkel: végre igazán szeretnél valamit látni a kedvesedtől. Ha nem éltek törvényes kapcsolatban, akkor minimum jegygyűrűt. Ha igen, akkor még többet... Persze, az idő halad, és te szeretnél vele haladni, ezt kell a párodnak megérteni.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Párkapcsolati gondjaid adódhatnak, amiért felerészben önmagadat is okolhatod. Ha a kedvesed titkol valamit, az talán azért is van, mert te mindig túlságosan szemrehányó, vagy számonkérő voltál mostanság vele szemben. Próbáld inkább a kedvességet, mosolyt, simogatást!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ha eddig kétségekkel is voltál tele önmagaddal, az életutaddal kapcsolatban, most végre fellélegezhetsz. Kezded már érteni, mire is voltak jók az életedben adódó nehézségek. Vagy még mindig nem látod, hogy a gát egyben lépcső is?
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha vannak irigyeid, akkor számíthatsz rá, hogy a közeljövőben még irigyebbek lesznek rád. Valamiben nagyot alakíthatsz, sokat elérhetsz. Ez persze sok gonddal is jár. Az irigykedők ezt ugyan nem látják, de ne is kösd az orrukra!
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma komoly próbatétel elé állíthatnak a csillagok. A munkahelyeden persze, hol máshol. A reflexeid azonban már annyira jók, hogy ez szinte meg sem kottyan neked. Ma is sikerül új, jó, egyedi megoldásokat találnod. Ráadásul költséghatékonyan.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

A mai nap nem biztos, hogy úgy fog alakulni, ahogyan azt eredetileg eltervezted. Ne bánkódj mégse, a hirtelenség, a változékonyság már-már szinte megszokottá vált az életedben. Te pedig annyira rugalmas vagy, hogy már szinte észre sem veszed.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: